Over HydraFacial™ en acne

HydraFacial™ is een techniek met de focus op de gezondheid van de huid . Als een huid gezond is dan heeft deze minder snel last van ontstekingen.
HydraFacial™ sluist na het grondig reinigen van de huid hoogwaardige antioxidanten in, die als functie een barrière vormt tegen toekomstige vrije radicaal schade. Antioxidanten zoals paardenkastanje en witte thee extract staan gekend om hun langdurige bescherming.

Zink PCA is ook een sleutelingrediĂ«nt in het remmen van acne en andere ontstekingen. Deze vind je terug in het Antiox+™-serum tijdens de behandeling en in de Daily Essential.

Wanneer de huid grondig gereinigd wordt tot diep in de poriën en dan verzadigd wordt met antioxidanten, zal de huid door minder oxidatieve stress ook minder talg aanmaken ter bescherming. Ook zullen de antioxidanten de ontstekingen in de huid verminderen wat resulteert in mindere roodheid.

Hyaluronzuur wordt voor een optimale hydratatie toegevoegd. Hydrateren zorgt er onrechtstreeks voor dat er minder talg aangemaakt kan worden.
Het belangrijke aan acne is om rekening te houden met de talgproductie die door het testosteron hormoon wordt geactiveerd, alsook wat de oorzaak van een verhoogde talgproductie is. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan door een hormonale onbalans, voeding, verzorging (of een gebrek hieraan), beschadigingen in de huid/darmen of andere elementen. Deze kunnen de huid stimuleren voor een verhoogde talgproductie.

Het is dus belangrijk om met je klant samen te gaan zitten en te informeren naar hun gewoontes, job en/of dagrituelen, hun voedingspatroon en eventuele gekende tekorten in hun lichaam. Waarom? Omdat we altijd maar gelimiteerd zullen zijn in de blijvende resultaten als ze hier geen wijzigingen in kunnen opbrengen.

Behandelen geeft altijd een streepje voor op de thuisverzorging, voornamelijk door het zuiverende effect die men thuis moeilijk kan evenaren. Je klant zal altijd een boost krijgen na de behandeling, maar een opstoot is ook niet altijd uitgesloten. Let dus goed op dat je de klant hiervoor tijdig informeert.

Als je de opstoot van een behandeling wilt minimaliseren, is het aan te raden om de klant thuis goed te laten reinigen in combinatie met een frequente behandeling in het salon. Wij raden in dit geval aan om de klant 3 keer achter elkaar wekelijks te behandelen.

Thuisverzorging
Behandelen zonder dagelijks op te volgen met producten is als dweilen met de kraan open. We raden dan ook aan om de focus op het thuis verzorgen te leggen omdat men dagelijks talg aanmaakt en niet slechts 1 keer om de 6 weken natuurlijk. De voordelen van dagelijks te verzorgen:


  • De talgproductie kan dagelijks afgeremd worden,
  • De klant leert zichzelf beter te verzorgen om toekomstige huidproblemen te voorkomen.
  • Je hebt een betere controle over de bijwerkingen van behandelingen.
  • De resultaten verhogen als de klant na je behandeling het niveau kan opvolgen.
  • Geen onverwachte reacties op de huid van de klant door gebruik van verkeerde producten.

$type=three$c=18$meta=0$rm=0$p=1$show=/p/nieuws.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$l=0$cm=0$au=0$icon=1$show=post

Naam

beaucros,7,beauté pacifique,71,Circadia,3,corona,1,cruelty free,1,eczeem,1,events,6,hydrafacial,46,icoone,1,in de kijker,71,in de media,6,nieuws,31,nieuws bij senitas,19,nieuwsbrief,2,opleidingen,4,perk,18,senitas,67,vegan,1,
ltr
item
Senitas Nieuws : Over HydraFacial™ en acne
Over HydraFacial™ en acne
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9n8hT16p0x8WaUeIzHarjrW2sReWyaKZ3MY9DtJDmze3Zgs2nkV12J9Bk1vb3ZUO1-iYV4-Zu1JicgQopErb3okQjfUEL75gyJKy9xdhbQj_DiyexgGdvoC3bSdB_rQ1FnOnQNt52K68/s640/1-senitas.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9n8hT16p0x8WaUeIzHarjrW2sReWyaKZ3MY9DtJDmze3Zgs2nkV12J9Bk1vb3ZUO1-iYV4-Zu1JicgQopErb3okQjfUEL75gyJKy9xdhbQj_DiyexgGdvoC3bSdB_rQ1FnOnQNt52K68/s72-c/1-senitas.jpg
Senitas Nieuws
https://blog.senitas.com/2018/01/over-hydrafacial-en-acne.html
https://blog.senitas.com/
https://blog.senitas.com/
https://blog.senitas.com/2018/01/over-hydrafacial-en-acne.html
true
3334540479290605703
UTF-8
Alle berichten Geen berichten gevonden LEES ALLES Lees meer Antwoord Cancel reply Delete Door Home BLZ BERICHTEN Lees alles AANBEVOLEN Rubriek ARCHIEF ZOEK ALLE BERICHTEN Geen berichten gevonden Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September October November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec zopas 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg BELANGRIJK STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy