De Oxygen Treatment: wie, wanneer en waarom

Acne

Acne is een ontsteking van de talgkliertjes in de huid. Hierdoor ontstaan mee-eters, puistjes of pukkels. Deze talgkliertjes gaan ontsteken door de Propionibacterium acnes bacterie, een veel voorkomende bacterie op de huid. De zuurstof in de Oxygen Treatment van Circadia helpt bij het doden van deze acnebacteriën, waardoor nieuwe uitbraken van acne kunnen worden beperkt. Daarnaast maakt de Oxygen Treatment extracties van comedonen en mee-eters gemakkelijker, waardoor de comedonen en mee-eters niet kunnen gaan ontsteken. Zeker een must-try dus voor acnegevoelige huidjes!





Rosacea

Rosacea is een chronische huidaandoening die roodheid, kleine uitgezette bloedvaatjes (couperose), bultjes en puistjes met zich mee kan brengen. Om de strijd tegen deze symptomen aan te gaan, is de Oxygen Treatment een prachtig wapen. Want, het helpt de demodexmijt, een belangrijke trigger die rosacea veroorzaakt, onder controle te houden. Ideaal dus om de hoeveelheid zichtbare roodheid die je ziet op het huidoppervlak te verminderen!





Circadia Oxygen is uniek (duh-uh)

We gebruiken geen zuurstofflessen of waterstofperoxide, maar wel zuurstof in vaste vorm. In de vorm van magnesiumperoxide om precies te zijn. Hierdoor kunnen we zuurstof creëren in de huid en niet enkel op de huid. Waar je met zuurstofflessen vaak een botsend effect hebt op de huid (omdat de zuurstof tegen de huid botst en terug de lucht in gaat), slaagt onze zuurstof er in zich pas in de huid los te koppelen van de andere moleculen, waardoor de zuurstof pas echt vrijkomt wanneer ze effectief in de huid zit. Hierdoor kunnen we ook meten hoeveel zuurstof er effectief in de huid doordringt. En laat ons je vertellen dat dat veel is. ;-)


Over het algemeen kan zuurstof een groot nadeel hebben. Want, wanneer zuurstof te lang vrijgelaten wordt, kan het zich gaan gedragen als vrije radicaal. En laat dat nu nét zijn wat we niet willen. Een unieke eigenschap van de Circadia Oxygen Treatment is dat we in staat zijn om de tijd die de zuurstof in de huid zit te controleren en de zuurstofmoleculen op tijd te neutraliseren, waardoor een veilige levering en een veilige toepassing van deze zuurstof mogelijk is.


Goed begonnen is half gewonnen! (en dat doen we met de Cocoa Enzyme)

Bij Circadia werken we met drie enzymen. De eerste twee enzymen zijn Bromelaïne (afkomstig van ananas) en Papaïne (afkomstig van papaja). Bromelaïne zorgt voor collageenaanmaak en voorkomt dat de huid uitdroogt. Papaïne desinfecteert, verwijdert dodehuidcellen en vermindert littekens. Het derde enzym is Trypsine, een pancreasenzym. Trypsine beschermt de huid. De Trypsine in de producten van Circadia is altijd afkomstig van bacteriële bronnen, zodat de producten Cruelty free blijven ;-).


Afhankelijk van de noden van de huid kan het in specifieke gevallen voorkomen dat de Raspberry Enzyme of de Citrus Enzyme worden gebruikt in plaats van het Cocoa Enzyme, maar in de meeste gevallen zal de Cocoa enzyme passend zijn. Deze is namelijk de zachtste van de drie en dus vaak voor de meeste huiden geschikt.


(slechts enkele van de vele) Voordelen van het enzym

Het drievoudige enzym in de Cocoa Enzyme helpt om de proteïnen aan het huidoppervlak los te maken, zodat extracties veel gemakkelijker kunnen worden uitgevoerd. Het belangrijkste is dat de zuurstof hierdoor in de diepere lagen van de huid kan doordringen en zo het resultaat geoptimaliseerd wordt. Om naar deze diepere lagen te kunnen doordringen, zijn die extracties dus belangrijk. 


Ook als er Rosacea of algemene roodheid aanwezig is, zal Circadia's Oxygen Rx helpen om de hoeveelheid zichtbare roodheid aan het oppervlak van de huid te verminderen, wat een bijkomend voordeel is voor klanten met uiteenlopende problemen rond roodheden.


Ook een Anti-Aging topper! (net zoals jou ;-) )

De Oxygen Treatment van Circadia is ook een ideale anti-age behandeling. Het stimuleert de cellulaire respons en helpt bij het produceren van een onmiddellijke stralende glow. Het geeft een nieuw leven aan een glansloze huid en verfrist de huidteint. Je ziet er dus meteen een pak frisser, gezonder en jonger uit! 


Anyone, anywhere, anytime!

Deze behandeling kan al-tijd! De huid wordt op geen enkele manier beschadigd, waardoor de klanten direct na de behandeling opnieuw make-up kunnen aanbrengen. Ze kunnen teruggaan naar kantoor of naar een feestje met een mooie stralende glow. Het beste resultaat bekom je op termijn wanneer klanten de behandeling maandelijks laten uitvoeren, maar ze kunnen ook wekelijks worden toegediend als dat nodig is. Kijk hiervoor vooral naar de noden van de huid en naar de reactie na de behandeling (ook de komende dagen erna, niet enkel het eerste moment erna). Raad ook zeker producten voor thuisgebruik aan zodat je klant een mooie post-treatment routine kan inbouwen en de huid zelf netjes kan onderhouden om de resultaten te optimaliseren! J

















$type=three$c=18$meta=0$rm=0$p=1$show=/p/nieuws.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$l=0$cm=0$au=0$icon=1$show=post

Naam

beaucros,7,beauté pacifique,71,Circadia,3,corona,1,cruelty free,1,eczeem,1,events,6,hydrafacial,46,icoone,1,in de kijker,71,in de media,6,nieuws,31,nieuws bij senitas,19,nieuwsbrief,2,opleidingen,4,perk,18,senitas,67,vegan,1,
ltr
item
Senitas Nieuws : De Oxygen Treatment: wie, wanneer en waarom
De Oxygen Treatment: wie, wanneer en waarom
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhonF-lkJ8bxTeOmRk2Y6YA6Q3TC0hou4IPT420Q0T_GF5wvCUMNlgSdNMZC6RaV8sBlaRhDctCz5IEtSJepCyLw0O_m5ZAXZlH83MIR4o1MnYsV4J2GViSXeshTVUfQ99MxfPhgH7Rji8/w640-h640/blog2.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhonF-lkJ8bxTeOmRk2Y6YA6Q3TC0hou4IPT420Q0T_GF5wvCUMNlgSdNMZC6RaV8sBlaRhDctCz5IEtSJepCyLw0O_m5ZAXZlH83MIR4o1MnYsV4J2GViSXeshTVUfQ99MxfPhgH7Rji8/s72-w640-c-h640/blog2.jpg
Senitas Nieuws
https://blog.senitas.com/2020/08/de-oxygen-treatment-wie-wanneer-en.html
https://blog.senitas.com/
https://blog.senitas.com/
https://blog.senitas.com/2020/08/de-oxygen-treatment-wie-wanneer-en.html
true
3334540479290605703
UTF-8
Alle berichten Geen berichten gevonden LEES ALLES Lees meer Antwoord Cancel reply Delete Door Home BLZ BERICHTEN Lees alles AANBEVOLEN Rubriek ARCHIEF ZOEK ALLE BERICHTEN Geen berichten gevonden Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September October November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec zopas 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg BELANGRIJK STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy