Zonneschade op je huid? Pak het nu aan!


De zomer loopt stilaan op z’n einde. Nog heel eventjes mogen we genieten van een Indian Summer, maar daarna zullen we de zonnestralen steeds vaker moeten inruilen voor regenwolken en grijze hemels. Het ideale moment dus om je huid eventjes te laten herademen en wat herstel in te bouwen. Al die zon op je snoet mocht dan nog de ideale manier zijn om goedgezind rond te lopen, je huid heeft er wel degelijk onder geleden.

De schadelijke effecten van de zon
De uv-stralen van de zon zorgen o.a. voor dat mooie bruine kleurtje en de aanmaak van vitamine D in het lichaam. Maar daarnaast kunnen ze ook heel wat schade berokkenen. Wanneer de huid te lang of te veel wordt blootgesteld aan de zon – vaak ook als gevolg van onvoldoende bescherming – kunnen er wel eens rimpels of donkere pigmentvlekken ontstaan. Nu de herfst eraan komt, is het dan ook erg belangrijk om de balans in je huid weer te herstellen. Door een juiste combinatie van behandelingen en producten zie je er in no-time weer strak en stralend uit!

Huidveroudering
Eén van de duidelijkste gevolgen van zonneschade is huidveroudering. De uv-stralen dringen door tot in de lederhuid en zorgen voor een afbraak van het collageen. De huid verliest zijn elasticiteit en stevigheid, met rimpels en fijne lijntjes als gevolg. Vaak kan de huid er ook wat droog, verdikt en dof uitzien. Het aanbrengen van zonnecrème is dus uitermate belangrijk als preventieve maatregel, zelfs als je een bruin kleurtje wil. Maar ook achteraf probeer je best je huid zo goed mogelijk te herstellen, voordat de schade onomkeerbaar wordt.
Hoe ga je die extra rimpels nu het best te lijf? Vitamine A is een onmisbare factor in de strijd tegen huidveroudering. Circadia pakt met de Vitamin A Boosting Cream huidveroudering door zonneschade rechtstreeks aan. Samen met andere sleutelingrediënten verjongt en vernieuwt vitamine A de huid met een jeugdige gloed als resultaat. Breng de crème ’s avonds aan op een gereinigd gelaat om de natuurlijke herstelmechanismes die tijdens de nacht in de huid actief zijn te versterken.
Liever in een professionele omgeving je huid weer doen herleven? Boek dan een Hydrafacial in om een echte hydratatieboost te ondergaan. De huid wordt grondig gereinigd en via exfoliatie en extracties worden de onzuiverheden en dode huidcellen verwijderd. Maar op hetzelfde moment worden er vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur in de huid gepompt, voor een onmiddellijk en verbluffend resultaat.
De verouderende uva-stralen zijn trouwens even sterk op zonnige als op bewolkte dagen. Daarom blijf je je huid best het hele jaar door goed beschermen én herstellen.

Hyperpigmentatie, melasma of pigmentvlekken
Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken ontstaan door blootstelling aan de zon. Daardoor komen ze vaak voor op het gelaat, de handen en de armen. Door een teveel aan zon raakt ons lichaam in de war en maakt het overtollig melanine aan dat op één plek wordt opgehoopt. Zo ontstaan donkere verkleuringen van de huid die vaak als ontsierend worden ervaren. Nu de zomer voorbij is, is het ideale moment echter aangebroken om ze aan te pakken, zodat je de herfst met een egaal gelaat kan aanvatten.
Dat kan je bijvoorbeeld doen met het Bright White Serum van Circadia dat werd samengesteld met krachtige antioxidanten die de melanineproductie afremmen om de huid te egaliseren. Toch is het serum erg zacht en veilig in gebruik. Je kan het aanbrengen op de probleemzones onder je moisturizer.
Of voeg tijdens je bezoek aan de huidspecialist de Britenol Booster toe aan je Hydrafacialbehandeling om pigmentvlekken te minimaliseren en zonneschade aan te pakken. De aanwezige vitamine C werkt als een antioxidant en verheldert de huid. 

Meer info:

$type=three$c=18$meta=0$rm=0$p=1$show=/p/nieuws.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$l=0$cm=0$au=0$icon=1$show=post

Naam

beaucros,7,beauté pacifique,71,Circadia,3,corona,1,cruelty free,1,eczeem,1,events,6,hydrafacial,46,icoone,1,in de kijker,71,in de media,6,nieuws,31,nieuws bij senitas,19,nieuwsbrief,2,opleidingen,4,perk,18,senitas,67,vegan,1,
ltr
item
Senitas Nieuws : Zonneschade op je huid? Pak het nu aan!
Zonneschade op je huid? Pak het nu aan!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgbXRF6xSid0yMVdfOwDuMzHih957noHgnWzBbWRqT0_ozDrJ22HD5Dkdack1OCwux-0zvIIPmfgQDIG1yO-UdqxiCwkisZ98Znn4woSvD2zCybq7Yfeqx1BV5t6xu_02Fl8QK3H6EUZFc/s640/Zonneschade.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgbXRF6xSid0yMVdfOwDuMzHih957noHgnWzBbWRqT0_ozDrJ22HD5Dkdack1OCwux-0zvIIPmfgQDIG1yO-UdqxiCwkisZ98Znn4woSvD2zCybq7Yfeqx1BV5t6xu_02Fl8QK3H6EUZFc/s72-c/Zonneschade.jpg
Senitas Nieuws
https://blog.senitas.com/2020/09/zonneschade-op-je-huid-pak-het-nu-aan.html
https://blog.senitas.com/
https://blog.senitas.com/
https://blog.senitas.com/2020/09/zonneschade-op-je-huid-pak-het-nu-aan.html
true
3334540479290605703
UTF-8
Alle berichten Geen berichten gevonden LEES ALLES Lees meer Antwoord Cancel reply Delete Door Home BLZ BERICHTEN Lees alles AANBEVOLEN Rubriek ARCHIEF ZOEK ALLE BERICHTEN Geen berichten gevonden Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September October November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec zopas 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg BELANGRIJK STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy